VTI-ES

Wie zijn wij?

Wij zijn Dante Deketele en Lucas De Smet, 2 leerlingen uit het VTI Waregem. We volgen de studierichting Industriële Wetenschappen, gefocusd op oplossend denken en wiskundig berekenen. We besloten om als eindwerk dit project te startten.

Lucas De Smet is het wetenschappelijk brein van dit project, hij staat in voor 90% van de hardware van het project. Hij maakted de CPU, GPU en zorgde voor een unieke processor. hobby's: programmeren, jeugdbeweging
Studierichting volgend jaar: Industriële wetenschappen Elektromechanica

Dante Deketele is het creatief brein van dit project, hij staat in voor het design en logica van het project. De PPU, code, design en website heeft hij gerealiseerd.
hobby's: programmeren, dans, gamedevelopment, e-sports, gamer
Studierichting volgend jaar: Digital Arts & Entertainment: Independent Game Production


Dante Deketele

design & logics

Lucas De Smet

electronics

Info website

Deze website (deebug.be/vties) werd op 12/08/2021 aangemaakt door Dante Deketele en Lucas De Smet en bevat alle informatie over hun eindwerk. Deebug.be werdt in augustus 2021 gecreërd door Dante Deketele als website voor al zijn projecten. Wil je meer weten over deebug.be of heb je vragen, dan kan je terecht bij info@deebug.be.

Deze website werd laatst geupdate op 07/08/2022 door Dante Deketele. Wilt u een eerdere versie bekijken, dan kan u zoeken in ons archief.